Gjennom Ingstads villmarker  
THAIDENE NËNÉ 2021
Thaidene Nëné, Northwest Territories, Canada

POSISJONSDATA FOR PIN #44
Registrert i posisjon
25.06.18 17:31:30
Importert til database
25.06.18 20:00:12
Latitude
61.50376
Longitude
7.80201
UTM
32V N6819486 E0436237
Høyde over havet
886 moh
Land
Norway
Nærmeste vei
Primær Fylkesvei 55
Nærmeste veinummer
36
Nærmeste poststed
6877 Fortun
VÆRVARSEL FOR PIN #44
Termin
16.01.21 02:00:00
Fra
16.01.21 02:00:00
Til
25.01.21 06:00:00
> NEDBØR
01:00 - 02:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
02:00 - 03:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
03:00 - 04:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
04:00 - 05:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
05:00 - 06:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
06:00 - 07:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
07:00 - 08:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
08:00 - 09:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
09:00 - 10:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
10:00 - 11:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
11:00 - 12:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
12:00 - 13:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
13:00 - 14:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
14:00 - 15:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
15:00 - 16:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
16:00 - 17:00
Sun / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
17:00 - 18:00
PartlyCloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
18:00 - 19:00
PartlyCloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
19:00 - 20:00
PartlyCloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
20:00 - 21:00
PartlyCloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
21:00 - 22:00
PartlyCloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
22:00 - 23:00
PartlyCloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
23:00 - 00:00
PartlyCloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
KL
TEMP/DUGGP
LUFTFUKT/TÅKE
SKYDEKKE
TRYKK
2:00
-14.1°c / -25.0°c
41.5% / 0.0%
0.0%
1025.7 hPa
3:00
-13.8°c / -24.7°c
41.7% / 0.0%
0.1%
1025.1 hPa
4:00
-13.4°c / -24.2°c
41.7% / 0.0%
0.0%
1024.2 hPa
5:00
-12.5°c / -23.2°c
42.6% / 0.0%
0.0%
1023.2 hPa
6:00
-11.7°c / -22.7°c
41.6% / 0.0%
0.0%
1022.4 hPa
7:00
-11.1°c / -22.0°c
42.4% / 0.0%
0.0%
1021.7 hPa
8:00
-10.7°c / -20.6°c
46.1% / 0.0%
0.0%
1020.9 hPa
9:00
-9.8°c / -19.3°c
48.2% / 0.0%
0.1%
1020.2 hPa
10:00
-9.7°c / -18.7°c
49.8% / 0.0%
0.0%
1019.8 hPa
11:00
-9.7°c / -18.4°c
51.2% / 0.0%
0.1%
1019.5 hPa
12:00
-9.6°c / -18.0°c
52.4% / 0.0%
0.0%
1018.8 hPa
13:00
-9.3°c / -17.5°c
53.6% / 0.0%
0.0%
1017.2 hPa
14:00
-9.4°c / -17.4°c
54.3% / 0.0%
0.0%
1016.7 hPa
15:00
-9.8°c / -17.9°c
54.1% / 0.0%
0.0%
1016.4 hPa
16:00
-10.0°c / -18.0°c
54.3% / 0.0%
0.5%
1015.8 hPa
17:00
-10.2°c / -18.2°c
54.5% / 0.0%
3.6%
1015.9 hPa
18:00
-10.6°c / -18.5°c
54.4% / 0.0%
48.0%
1015.7 hPa
19:00
-10.8°c / -18.8°c
53.7% / 0.0%
84.6%
1015.4 hPa
20:00
-10.9°c / -19.0°c
53.6% / 0.0%
87.3%
1015.1 hPa
21:00
-11.0°c / -19.0°c
53.9% / 0.0%
89.8%
1015.0 hPa
22:00
-11.2°c / -19.1°c
54.6% / 0.0%
73.6%
1014.7 hPa
23:00
-11.2°c / -19.0°c
55.0% / 0.0%
45.7%
1014.4 hPa
> VIND
2:00
Lett bris (4.4 mps) 65.0° NE. Vindkast: 4.7 mps
3:00
Lett bris (4.3 mps) 65.5° NE. Vindkast: 4.8 mps
4:00
Lett bris (4.7 mps) 65.2° NE. Vindkast: 5.0 mps
5:00
Lett bris (4.9 mps) 66.0° NE. Vindkast: 5.4 mps
6:00
Lett bris (4.8 mps) 67.5° NE. Vindkast: 5.6 mps
7:00
Lett bris (5.2 mps) 69.3° E. Vindkast: 6.5 mps
8:00
Laber bris (6.9 mps) 68.7° E. Vindkast: 8.9 mps
9:00
Frisk bris (8.0 mps) 59.5° NE. Vindkast: 10.9 mps
10:00
Laber bris (7.5 mps) 57.6° NE. Vindkast: 10.9 mps
11:00
Laber bris (6.9 mps) 60.9° NE. Vindkast: 10.6 mps
12:00
Laber bris (7.4 mps) 67.6° E. Vindkast: 10.2 mps
13:00
Frisk bris (9.8 mps) 82.3° E. Vindkast: 13.0 mps
14:00
Frisk bris (9.5 mps) 76.6° E. Vindkast: 13.3 mps
15:00
Frisk bris (9.3 mps) 75.2° E. Vindkast: 12.9 mps
16:00
Frisk bris (9.7 mps) 78.1° E. Vindkast: 13.5 mps
17:00
Frisk bris (9.5 mps) 79.0° E. Vindkast: 13.0 mps
18:00
Frisk bris (9.9 mps) 90.3° E. Vindkast: 13.4 mps
19:00
Frisk bris (9.5 mps) 95.8° E. Vindkast: 13.5 mps
20:00
Frisk bris (8.7 mps) 88.3° E. Vindkast: 12.7 mps
21:00
Frisk bris (8.9 mps) 94.3° E. Vindkast: 11.7 mps
22:00
Frisk bris (9.7 mps) 95.7° E. Vindkast: 12.5 mps
23:00
Frisk bris (10.0 mps) 90.8° E. Vindkast: 13.0 mps
> VINDAVKJØLING
2:00
-22.03°c (Lett bris, 4.4 mps / 15.84 kmt)
3:00
-21.56°c (Lett bris, 4.3 mps / 15.48 kmt)
4:00
-21.44°c (Lett bris, 4.7 mps / 16.92 kmt)
5:00
-20.49°c (Lett bris, 4.9 mps / 17.64 kmt)
6:00
-19.41°c (Lett bris, 4.8 mps / 17.28 kmt)
7:00
-18.98°c (Lett bris, 5.2 mps / 18.72 kmt)
8:00
-19.63°c (Laber bris, 6.9 mps / 24.84 kmt)
9:00
-19.09°c (Frisk bris, 8.0 mps / 28.80 kmt)
10:00
-18.69°c (Laber bris, 7.5 mps / 27.00 kmt)
11:00
-18.35°c (Laber bris, 6.9 mps / 24.84 kmt)
12:00
-18.51°c (Laber bris, 7.4 mps / 26.64 kmt)
13:00
-19.29°c (Frisk bris, 9.8 mps / 35.28 kmt)
14:00
-19.29°c (Frisk bris, 9.5 mps / 34.20 kmt)
15:00
-19.73°c (Frisk bris, 9.3 mps / 33.48 kmt)
16:00
-20.17°c (Frisk bris, 9.7 mps / 34.92 kmt)
17:00
-20.34°c (Frisk bris, 9.5 mps / 34.20 kmt)
18:00
-21.05°c (Frisk bris, 9.9 mps / 35.64 kmt)
19:00
-21.14°c (Frisk bris, 9.5 mps / 34.20 kmt)
20:00
-20.88°c (Frisk bris, 8.7 mps / 31.32 kmt)
21:00
-21.11°c (Frisk bris, 8.9 mps / 32.04 kmt)
22:00
-21.76°c (Frisk bris, 9.7 mps / 34.92 kmt)
23:00
-21.89°c (Frisk bris, 10.0 mps / 36.00 kmt)
> ANDRE SIDER
> DATAKILDE
Alle grunnlagsdata er levert av Meteorologisk Institutt (YR)
SOL OG MÅNE FOR PIN #44
> DA 25.06.2018
Sol opp
02:47:14 CET / 01:47:14 GMT
Sol i sør
12:31:25 CET / 11:31:25 GMT
Sol ned
22:15:18 CET / 21:15:18 GMT
Måne opp
18:55:15CET/17:55:15GMT
Måne ned
02:04:54 CET / 01:04:54 GMT
Måne fase
Tiltagende mot fullmåne, andre kvarter
> NÅ 16.01.2021
Sol opp
09:26:43 CET / 08:26:43 GMT
Sol i sør
12:38:54 CET / 11:38:54 GMT
Sol ned
15:51:07 CET / 14:51:07 GMT
Måne opp
11:13:58 CET / 10:13:58 GMT
Måne ned
20:07:40 CET / 19:07:40 GMT
Måne fase
Tiltagende mot halvmåne, første kvarter
> DATAKILDE
Alle astronomiske data er levert av Meteorologisk Institutt (YR)
Tidssonedata er levert av Time Zone Database
BESKRIVELSE
(Info kommer)
MÅLSETNINGER
(Info kommer)
MÅLOPPNÅELSE
(Info kommer)
DELTAKERE
Åge, Sigbjørn og Geir Ola Nomeland. Peter, Haakon og Sofie Engelschiøn.

Utsatt ekspedisjon pga

Korona!

På grunn av korona-pandemien måtte Peter og hans ekspedisjon dessverre avlyse turen til Canadas villmarker i 2020. 
De gjør et nytt forsøk neste sommer, hvis ting har ordnet seg til da!

Thaidene Nëné 2020

Flight med historisk maskin!

Nå kan de bare glede seg til tur til Canada til sommeren og ombordstigning i denne De Havilland Canada DHC-2 Beaver maskinen fra 1955!

Turen går til Sled Creek via Fort RelianceStore Slavesjø. Med på turen er Åge Nomeland og hans sønner Sigbjørn Nomeland , Geir Ola Nomeland, Peter Engelschiøn og hans barn Sofie Wilhelmine Enes Engelschiøn og Haakon Engelschiøn.