Gjennom Ingstads villmarker  
THAIDENE NËNÉ 2020
Thaidene Nëné, Northwest Territories, Canada

POSISJONSDATA FOR PIN #44
Registrert i posisjon
25.06.18 17:31:30
Importert til database
25.06.18 20:00:12
Latitude
61.50376
Longitude
7.80201
UTM
32V N6819486 E0436237
Høyde over havet
886 moh
Land
Norway
Nærmeste vei
Primær Fylkesvei 55
Nærmeste veinummer
36
Nærmeste poststed
6877 Fortun
VÆRVARSEL FOR PIN #44
Termin
21.09.20 03:00:00
Fra
21.09.20 04:00:00
Til
30.09.20 06:00:00
> NEDBØR
03:00 - 04:00
Cloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
04:00 - 05:00
Cloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
05:00 - 06:00
Fog / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.2 mm
06:00 - 07:00
Cloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.2 mm
07:00 - 08:00
Fog / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.2 mm
08:00 - 09:00
Fog / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.2 mm
09:00 - 10:00
Fog / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.2 mm
10:00 - 11:00
Cloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.2 mm
11:00 - 12:00
Cloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
12:00 - 13:00
Cloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.0 mm
13:00 - 14:00
Cloud / 0.0 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.2 mm
14:00 - 15:00
Drizzle / 0.2 mm / Min: 0.0 mm / Max: 0.9 mm
15:00 - 16:00
LightRain / 1.0 mm / Min: 0.3 mm / Max: 1.7 mm
16:00 - 17:00
Rain / 1.2 mm / Min: 0.7 mm / Max: 2.3 mm
17:00 - 18:00
LightRain / 0.9 mm / Min: 0.7 mm / Max: 2.2 mm
18:00 - 19:00
LightRain / 0.4 mm / Min: 0.4 mm / Max: 1.8 mm
19:00 - 20:00
LightRain / 0.8 mm / Min: 0.3 mm / Max: 1.6 mm
20:00 - 21:00
Rain / 1.1 mm / Min: 0.3 mm / Max: 1.7 mm
21:00 - 22:00
LightRain / 0.9 mm / Min: 0.4 mm / Max: 1.7 mm
22:00 - 23:00
LightRain / 0.7 mm / Min: 0.4 mm / Max: 1.7 mm
23:00 - 00:00
LightRain / 0.6 mm / Min: 0.2 mm / Max: 1.5 mm
KL
TEMP/DUGGP
LUFTFUKT/TÅKE
SKYDEKKE
TRYKK
4:00
8.1°c / 7.9°c
98.9% / 3.0%
99.9%
1013.9 hPa
5:00
7.8°c / 7.8°c
100.0% / 100.0%
99.8%
1013.1 hPa
6:00
7.8°c / 7.8°c
100.0% / 100.0%
99.9%
1012.1 hPa
7:00
7.9°c / 7.9°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1010.9 hPa
8:00
7.9°c / 7.9°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1010.1 hPa
9:00
7.7°c / 7.7°c
100.0% / 100.0%
99.9%
1009.3 hPa
10:00
7.5°c / 7.5°c
100.0% / 100.0%
99.0%
1008.7 hPa
11:00
7.6°c / 7.6°c
100.0% / 99.3%
99.6%
1008.0 hPa
12:00
7.6°c / 7.3°c
98.2% / 1.6%
93.6%
1007.5 hPa
13:00
7.7°c / 7.0°c
95.8% / 0.3%
95.8%
1007.2 hPa
14:00
7.2°c / 6.4°c
94.5% / 0.0%
99.8%
1007.2 hPa
15:00
6.6°c / 6.5°c
100.0% / 49.7%
99.9%
1007.7 hPa
16:00
6.1°c / 6.1°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1007.9 hPa
17:00
5.9°c / 5.8°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1007.9 hPa
18:00
5.9°c / 5.8°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1007.4 hPa
19:00
5.9°c / 5.8°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1006.8 hPa
20:00
5.9°c / 5.8°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1007.1 hPa
21:00
6.1°c / 6.1°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1007.0 hPa
22:00
6.3°c / 6.2°c
100.0% / 100.0%
100.0%
1007.0 hPa
23:00
6.4°c / 6.4°c
100.0% / 100.0%
99.9%
1006.9 hPa
> VIND
4:00
Lett bris (4.3 mps) 243.0° SW. Vindkast: 9.0 mps
5:00
Lett bris (4.2 mps) 246.4° SW. Vindkast: 10.0 mps
6:00
Lett bris (4.9 mps) 250.2° W. Vindkast: 9.4 mps
7:00
Frisk bris (8.0 mps) 246.4° SW. Vindkast: 13.5 mps
8:00
Frisk bris (9.2 mps) 248.1° W. Vindkast: 15.2 mps
9:00
Liten kuling (10.9 mps) 249.8° W. Vindkast: 18.1 mps
10:00
Liten kuling (11.3 mps) 252.4° W. Vindkast: 19.2 mps
11:00
Liten kuling (11.9 mps) 255.9° W. Vindkast: 20.1 mps
12:00
Liten kuling (12.2 mps) 255.9° W. Vindkast: 20.8 mps
13:00
Liten kuling (11.9 mps) 258.6° W. Vindkast: 20.7 mps
14:00
Liten kuling (12.2 mps) 255.4° W. Vindkast: 21.1 mps
15:00
Liten kuling (11.2 mps) 254.9° W. Vindkast: 20.9 mps
16:00
Frisk bris (10.4 mps) 253.9° W. Vindkast: 19.5 mps
17:00
Frisk bris (9.4 mps) 255.8° W. Vindkast: 18.4 mps
18:00
Frisk bris (8.7 mps) 257.5° W. Vindkast: 16.6 mps
19:00
Laber bris (7.8 mps) 258.4° W. Vindkast: 15.4 mps
20:00
Laber bris (6.8 mps) 262.3° W. Vindkast: 13.9 mps
21:00
Laber bris (6.9 mps) 259.9° W. Vindkast: 13.2 mps
22:00
Laber bris (7.4 mps) 258.6° W. Vindkast: 13.8 mps
23:00
Laber bris (7.5 mps) 258.1° W. Vindkast: 14.0 mps
> VINDAVKJØLING
4:00
5.51°c (Lett bris, 4.3 mps / 15.48 kmt)
5:00
5.19°c (Lett bris, 4.2 mps / 15.12 kmt)
6:00
4.87°c (Lett bris, 4.9 mps / 17.64 kmt)
7:00
3.93°c (Frisk bris, 8.0 mps / 28.80 kmt)
8:00
3.61°c (Frisk bris, 9.2 mps / 33.12 kmt)
9:00
2.94°c (Liten kuling, 10.9 mps / 39.24 kmt)
10:00
2.59°c (Liten kuling, 11.3 mps / 40.68 kmt)
11:00
2.60°c (Liten kuling, 11.9 mps / 42.84 kmt)
12:00
2.54°c (Liten kuling, 12.2 mps / 43.92 kmt)
13:00
2.73°c (Liten kuling, 11.9 mps / 42.84 kmt)
14:00
2.00°c (Liten kuling, 12.2 mps / 43.92 kmt)
15:00
1.41°c (Liten kuling, 11.2 mps / 40.32 kmt)
16:00
0.93°c (Frisk bris, 10.4 mps / 37.44 kmt)
17:00
0.92°c (Frisk bris, 9.4 mps / 33.84 kmt)
18:00
1.12°c (Frisk bris, 8.7 mps / 31.32 kmt)
19:00
1.39°c (Laber bris, 7.8 mps / 28.08 kmt)
20:00
1.72°c (Laber bris, 6.8 mps / 24.48 kmt)
21:00
1.94°c (Laber bris, 6.9 mps / 24.84 kmt)
22:00
2.03°c (Laber bris, 7.4 mps / 26.64 kmt)
23:00
2.13°c (Laber bris, 7.5 mps / 27.00 kmt)
> ANDRE SIDER
> DATAKILDE
Alle grunnlagsdata er levert av Meteorologisk Institutt (YR)
SOL OG MÅNE FOR PIN #44
> DA 25.06.2018
Sol opp
03:47:14 CEST / 01:47:14 GMT
Sol i sør
13:31:25 CEST / 11:31:25 GMT
Sol ned
23:15:18 CEST / 21:15:18 GMT
Måne opp
19:55:15CEST/17:55:15GMT
Måne ned
03:04:54 CEST / 01:04:54 GMT
Måne fase
Tiltagende mot fullmåne, andre kvarter
> NÅ 21.09.2020
Sol opp
07:11:01 CEST / 05:11:01 GMT
Sol i sør
13:21:15 CEST / 11:21:15 GMT
Sol ned
19:30:55 CEST / 17:30:55 GMT
Måne opp
13:14:10 CEST / 11:14:10 GMT
Måne ned
20:46:46 CEST / 18:46:46 GMT
Måne fase
Tiltagende mot halvmåne, første kvarter
> DATAKILDE
Alle astronomiske data er levert av Meteorologisk Institutt (YR)
Tidssonedata er levert av Time Zone Database
BESKRIVELSE
(Info kommer)
MÅLSETNINGER
(Info kommer)
MÅLOPPNÅELSE
(Info kommer)
DELTAKERE
Åge, Sigbjørn og Geir Ola Nomeland. Peter, Haakon og Sofie Engelschiøn.

Thaidene Nëné 2020

Flight med historisk maskin!

Nå kan de bare glede seg til tur til Canada til sommeren og ombordstigning i denne De Havilland Canada DHC-2 Beaver maskinen fra 1955!

Turen går til Sled Creek via Fort RelianceStore Slavesjø. Med på turen er Åge Nomeland og hans sønner Sigbjørn Nomeland , Geir Ola Nomeland, Peter Engelschiøn og hans barn Sofie Wilhelmine Enes Engelschiøn og Haakon Engelschiøn.